Over ons

Hoewel het niet mogelijk is om alles over onze telefoonwinkel Speed Telecom te vertellen, willen wij u toch een indruk geven over hoe en wat.

Wij kunnen uw abonnementen afsluiten, of verlengen, met elk toestel dat uw op het oog heeft. Wilt u niet vast zitten aan een abonnement? Dan kunt u bij ons ook terecht voor prepaid of simlockvrije toestellen, tegen de laagste prijzen natuurlijk.

Tevens hebben wij een uitgebreide collectie aan accessoires, van screenprotectors tot styluspennetjes, van accu’s tot de hipste hangertjes voor uw telefoon, met andere woorden wat u ook nodig hebt, Speed Telecom heeft het!

Tevens kunt voor al uw reparaties terecht bij Speed Telecom, van te voren hoort u wat wij gaan doen, hoe we het gaan doen, hoe lang het gaat duren, en u wordt van te voren geïnformeerd over de kosten. Mocht het toch anders uitvallen dan word u gebeld over de nieuwe prijsopgave, en gaan wij pas aan het werk als we uw toestemming hebben, zo staat u niet plotseling voor onaangename verassingen. Mocht de reparatie langere tijd duren, dan hebben wij een ‘fatsoenlijk’ leentoestel voor uw tot beschikking.

Eerlijk, duidelijk en persoonlijk, dat is wat Speed Telecom  voor uw kan zijn, niet zomaar uitvoeren, maar eerst overleggen met de klant, met deze simpele maar doeltreffende punten gaat Speed Telecom te werk


Bedrijfsinformatie 

Bedrijfsnaam: Speed Telecom
Web: https://www.speedtelecom.nl
KvK nr: 09162251
Btw nr: NL002424754B56
Bank: ABN-Amro 613165020